Milla Jovovich, Monster Hunter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Milla Jovovich, Monster Hunter

Nieuw op Pathé Thuis in april 2021

|
|

Laatste update:

De bioscopen blijven nog dicht in april maar Pathé Thuis is gelukkig altijd open! Ook in april kan je een hoop nieuwe films streamen via de dienst, zoals Monster Hunter, Raya and the Last Dragon en Greenland.

Wonder Woman 1984

Op de valreep van maart maar we nemen het toch nog even mee, want Wonder Woman 1984 heeft de bios overgeslagen. Het tweede avontuur van de bekendste vrouwelijke superheld ter wereld, vindt plaats in de jaren 80. Gal Gadot speelt opnieuw Wonder Woman en neemt het op tegen een louche zakenman, gespeeld door Pedro Pascal, bekend van The Mandalorian.

Wonder Woman 1984 verschijnt 31 maart op Pathé Thuis.

Monster Hunter

Milla Jovovich is terug in een nieuwe gameverfilming! Deze keer neemt ze het niet op tegen zombies maar tegen gigantische monsters. Kan ze met haar medesoldaten overleven tussen de torenhoge beesten? Lees hier ons interview met de Milla Jovovich over Monster Hunter.

Monster Hunter verschijnt 2 april op Pathé Thuis.

Raya and the Last Dragon

Ook de nieuwste Disney animatiefilm verschijnt in april op Pathé Thuis. Raya and the Last Dragon is van de makers van Vaiana en Frozen en gaat over de warrior princess Raya. Samen met haar vrienden moet ze de stukken van een magisch kristal verzamelen om het hele land te redden van de Druun, die mensen in standbeelden verandert. Tussendoor vindt Raya ook de allerlaatste draak in de wereld, ingesproken door Awkwafina.

Raya and the Last Dragon verschijnt 2 april op Pathé Thuis

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Let Him Go

Diane Lane en Kevin Costner spelen een ouder echtpaar dat rouwt om de dood van hun zoon. Ze besluiten hun kleinzoon op te gaan halen zodat hij bij hen kan wonen. Dat blijkt een levensgevaarlijke onderneming te zijn, want de nieuwe man van hun schoondochter blijkt lid te zijn van een niet al te vriendelijke familie.

Let Him Go verschijnt 2 april op Pathé Thuis.

De Dick Maas Methode

Nog altijd is Dick Maas de koning van de Nederlandse spektakelfilms. Van Amsterdamned tot Flodder en Sint, er valt genoeg te vertellen over de eigenzinnige regisseur. Dat doet De Dick Maas Methode dan ook, met unieke achter-de-schermen-beelden en interviews.

De Dick Maas Methode verschijnt 7 april op Pathé Thuis.

Greenland

Een rampenfilm met Gerard Butler, wat wil een mens nog meer? De acteur probeert zijn gezin te redden tijdens een catastrofale ramp. Greenland is verfrissend omdat je het einde van de wereld nu eens ziet vanuit het perspectief van een normaal gezin. Normaal zie je wetenschappers, astronauten en superhelden in dit soort films, maar Greenland slaat die clichés eens lekker over.

Greenland verschijnt 14 april op Pathé Thuis.

Deze films verschijnen ook op Pathé Thuis in april

1 april

Moffie

Kanarie

Wander Darkly

5 april

The Gloria’s

6 april

Khalid: Free Spirit

7 april

Rifkin’s Festival

The Tunnel

Rose Plays Julie

Escape From Auschwitz

8 april

Spontaneous

Run Hide Fight

13 april

Stars Fell On Alabama

Badland

15 april

White Riot

Locked Down

16 april

Possessor

20 april

Max Cloud

Safer at Home

21 april

Doors

The Little Things

22 april

Boss Level

Into the Labyrinth

Jojakdwen Doshi

Knuckledust

What Lies Below

23 april

The 12th Man

The Spy

28 april

De Vogelwachter

Love, Weddings and Other Disasters

The Perfect Candidate

Tove

29 april

Mama Weed

Once Were Brothers

30 april

The Human Voice

Ga je liever Netflixen? Dat kan want er komt ook een hoop lekkers uit in april voor die streamingdienst. Bekijk hier alle nieuwe films en series op Netflix. En hier vindt je de 10 allerbeste films die nu op Netflix staan.

Lees verder