Netflix werkt aan vervolg Death Note

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix werkt aan vervolg Death Note

Netflix werkt aan vervolg Death Note

|
|

Laatste update:

Vorig jaar verscheen Death Note op Netflix. En als het aan de streaming-gigant ligt, hebben we nog niet het laatste gezien van deze bovennatuurlijke thriller!

Mysterieuze krachten

Het is deze week een jaar geleden dat Death Note uitkwam op Netflix. In deze bovennatuurlijke thriller komt een scholier genaamd Light in het bezit van een notitieboekje met mysterieuze krachten. Iedereen wiens naam in het boekje wordt opgeschreven, komt namelijk kort daarna op een gruwelijke manier aan zijn of haar einde. Light gebruikt het boekje om criminelen te bestrijden, maar hij wordt al snel geconfronteerd met de gevaarlijke gevolgen van zijn daden…

Horrorhits

Het nieuws dat deze Netflix Original een vervolg krijgt, komt niet helemaal uit de lucht vallen. Regisseur Adam Wingard, die bekend werd met horrorhits als You’re Next en Blair Witch, liet vorig jaar al weten dat hij graag meer delen zou maken van Death Note. Blijkbaar krijgt hij zijn zin: The Hollywood Reporter schreef vandaag dat er een vervolg in de maak is.

Reboots

Veel is er nog niet bekend over dit nieuwe deel. Zo weten we niet of Wingard opnieuw plaatsneemt in de regiestoel. Wel is al bekend wie het scenario van dit vervolg op zijn naam mag zetten: Greg Russo! Hij werkt momenteel ook aan de reboots van Mortal Kombat en Resident Evil. Death Note is trouwens niet de enige Netflix Original-film die een vervolg krijgt: begin dit jaar onthulde de streaming-dienst dat er ook een vervolg in de maak is van Bright, de genrebender met Will Smith!

Lees verder