Chilling Adventures of Sabrina, Netflix

Veronica Superguide logo
Chilling Adventures of Sabrina, Netflix

Nee! Netflix stopt met horrorserie Chilling Adventures of Sabrina

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Slecht nieuws voor alle Sabrina-fans: Netflix heeft besloten te stoppen met de horrorserie. Chilling Adventures of Sabrina krijgt nog 8 laatste afleveringen die gepland staan voor eind dit jaar.

Een duivels einde

Netflix breit weer een einde aan een geliefde show. Eind dit jaar verschijnt seizoen 4 van Chilling Adventures of Sabrina op de streamingdienst en dat is dan ook gelijk de finale. Volgens de makers gaat dit laatste deel lijken op 'een demonische versie van The Crown'. Wat dat precies inhoudt, blijft nog een mysterie.

Mini horrorfilm

De maker van de serie, Roberto Aguirre-Sacasa, geeft The Wrap al een kleine uitleg over het verhaal van seizoen 4.  "De opnames zijn nu bezig en we werken aan de laatste paar afleveringen van het vierde seizoen. Een groot gedeelte van seizoen 3 speelde zich af in de hel. In het vierde seizoen komt dat element ook terug, maar op een andere manier. Elke aflevering van het vierde seizoen is een soort mini-horrorfilm op zich." 8 kleine horrorfilms? Kom maar op!

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 4 zal vooral gaan draaien om de machtsstrijd tussen Lucifer (Luke Cook) en Lilith (Michelle Gomez), waar Sabrina dus een beetje tussen bungelt. "Greendale wordt seizoen 4 het strijdtoneel voor een epische strijd tussen goed en kwaad. Elke aflevering verschijnt er een oeroud wezen dat symbool staat voor een bepaalde angst dat verslagen moet worden."

Gebroken fans

Het nieuws kwam bij de fans hard aan. Twitter ontploft met teleurgestelde berichten. "Ik ben boos", roept een trouwe kijker. "Neeee, geef ons meer seizoenen. Ik wil niet dat het stopt!", klinkt weer een ander. Er is zelfs al een petitie gestart om de serie te vernieuwen. Dat gebeurde ook bij Lucifer, waarna de serie nog een seizoen kreeg! Dus wie weet...

Lees verder