Lucifer Tom Ellis Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lucifer Tom Ellis Netflix

Lucifer door Netflix verlengd met zesde (en laatste…) seizoen

|
|

Laatste update:

Hoera! Het is EINDELIJK officieel: Netflix heeft een zesde seizoen van Lucifer besteld. Dat seizoen 6 wordt overigens wel meteen het laatste seizoen… Alhoewel dat natuurlijk eerder ook over het vijfde seizoen van Lucifer gezegd werd.

Seizoen 6 wordt écht het laatste seizoen

Netflix stelde eerder nog dat het vijfde seizoen van Lucifer het laatste seizoen zou zijn. Zodoende komt de officiële aankondiging van seizoen 6 – ondanks alle eerder geruchten – toch nog wel een beetje als een verrassing! Omdat Netflix gelukkig niet bang is voor een beetje zelfspot zie je in onderstaande aankondiging dat het zesde seizoen écht het laatste “laatste seizoen” wordt:

De releasedatum van Lucifer seizoen 5 

Eerder lieten we je al weten dat Lucifer-acteur Tom Ellis in gesprek was over een zesde seizoen van de Netflix-serie. Ondanks een aantal strubbelingen lijken de partijen nu dus toch tot een bevredigende deal te zijn gekomen. Helaas hebben we nog geen releasedatum voor seizoen 6. Wel kunnen we je vertellen dat Lucifer seizoen 5 gelukkig niet lang meer op zich laat wachten!

Het vijfde seizoen van Lucifer is vanaf 21 augustus te zien op Netflix. Ter voorbereiding en vermaak vertellen we je graag welke acteurs nieuw aan de cast worden toegevoegd. Ook leuk: deze video waarin Tom netjes alle seizoenen van de serie voor je samenvat

Lees verder