Tom Ellis, Lucifer, zesde seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Ellis, Lucifer, zesde seizoen

Yes! Tom Ellis keert gewoon terug in zesde seizoen Lucifer

|
|

Laatste update:

We wisten eerder te melden dat er mogelijk een geschil was ontstaan tussen Netflix en Lucifer-hoofdrolspeler Tom Ellis waardoor het zesde seizoen in gevaar kwam, maar we kunnen nu weer opgelucht ademhalen. Tom Ellis lijkt een deal te hebben gesloten om gewoon terug te keren! 

Dat betekent dus dat het zesde seizoen van Lucifer er daadwerkelijk gaat komen! 

Contractonderhandeling

Volgens TVLine duurde de contractonderhandelingen met Tom Ellis langer dan gepland. De acteur zou zelfs een bod van de streamingdienst hebben afgeslagen. En dat was gek, aangezien zowel Ellis als Netflix wel interesse leken te hebben in een zesde seizoen. Gelukkig kunnen fans van de reeks nu opgelucht ademhalen, want zowel Ellis als de rest van de cast keren volgens bronnen terug. 

Doe mee: Superguide pubquiz!

Opnames

Het plan was dat de opnames van het zesde seizoen van Lucifer in september van dit jaar van start zouden gaan, maar het is goed mogelijk dat die plannen nog even in de de ijskast worden gezet. Eerst moeten namelijk nog de opnames van het vijfde seizoen - die uitgesteld zijn vanwege het coronavirus - worden voltooid. Dat wordt dus nog even afwachten! 

Heb je Lucifer nog niet gezien? Tom Ellis valt alle seizoenen nog even voor je samen.

Lees verder