Video: Tom Ellis vat alle seizoenen van Lucifer samen

Door Redactie
Video: Tom Ellis vat alle seizoenen van Lucifer samen

Over enkele weken verschijnt het nieuwe seizoen van Lucifer op Netflix. En na het zien van deze video ben je weer helemaal bij!

Geheugensteuntje

Binnenkort gaat het vierde hoofdstuk van Lucifer van start. Voor het zover is, praat de titelheld je nog even bij over wat er de afgelopen seizoenen allemaal is gebeurd! De samenvatting is uiteraard niet zonder spoilers, maar voor de meeste fans is deze video een handig geheugensteuntje aan de vooravond van de seizoenspremière. Daarnaast is het goed om te zien dat hoofdrolspeler Tom Ellis nog altijd beschikt over zijn duivelse charme!

Cliffhanger

In Lucifer is niemand minder dan de duivel zelf het zat om altijd maar mensen te martelen in de hel. Hij besluit een uitstapje te maken naar de aarde en opent zelfs een nachtclub in Los Angeles. Maar wanneer hij betrokken raakt bij een moordonderzoek, raakt hij in de ban van politierechercheur Chloe Decker. Samen vormen ze een prima duo. Maar de schokkende cliffhanger aan het einde van het derde seizoen kan daar zomaar verandering in brengen…

Het vierde seizoen van Lucifer is vanaf 8 mei te zien op Netflix.