Lucifer Tom Ellis Netflix

Veronica Superguide logo
Lucifer Tom Ellis Netflix

Promo vierde seizoen: Lucifer voelt zich wel heel erg thuis op Netflix…

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De cast van het vierde seizoen van Lucifer wil ons - alle trouwe kijkers - even bedanken. Het is namelijk geheel onze verdienste dat Lucifer van de ondergang gered is en straks te zien is op Netflix!

Het beloofde land

Volgens de geruchten kan het nooit meer lang duren voordat seizoen vier van Lucifer op Netflix verschijnt. Tussen de opnames door neemt de cast echter af en toe een momentje om wat promomateriaal de wereld in te slingeren. Hieronder zie je hoofdrolspelers Cloe, Eve en Lucifer die ons willen bedanken dat we hen naar het “beloofde land” hebben gebracht.

Lucifer uit de kleren?

Na drie seizoenen maakte FOX bekend dat Lucifer geen nieuw seizoen zou krijgen. De serie bleek niet succesvol genoeg… Trouwe kijkers waren ontroostbaar, mede omdat het derde seizoen met een dijk van een cliffhanger eindigde! Zodoende startten zij een online campagne. Het leek even alsof deze actie onsuccesvol zou zijn, maar niets bleek minder waar: halverwege 2018 werd onthuld dat Lucifer een vervolg krijgt op Netflix! De hoofdrolspelers beloven ons dat er met de overstap naar de streamingdienst weinig zal veranderen… Alhoewel we misschien nog wel iets meer te zien krijgen van Lucifer. <3

Lees verder