Kiernan Shipka in Chilling Adventures of Sabrina op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kiernan Shipka in Chilling Adventures of Sabrina op Netflix

Nu op Netflix: Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3

|
|

Laatste update:

We zitten inmiddels al een flinke tijd zonder nieuwe Chilling Adventures of Sabrina-afleveringen en we beginnen onze favoriete heks een béétje te missen. De timing van Netflix is echter supergoed: vanaf vandaag staat seizoen 3 van Sabrina online!

Gisteren maakte Netflix het grote februari-schema bekend, maar januari brengt ons eerst nog even rechtstreeks naar de Hel met gloednieuwe afleveringen van Sabrina. Maar... het is een klein beetje verwarrend, aangezien het hier eigenlijk om 'seizoen 2' gaat. Het eerste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina is namelijk opgedeeld in twee 'parts'. Netflix heeft vandaag 'Part 3' online gezet, maar als we seizoen 3 zeggen, is dat natuurlijk véél duidelijker.

Waar gaat seizoen 3 over?

Het gaat om 8 gloednieuwe, duistere afleveringen die je dieper de hel in sleuren. Sabrina Spellman (Kiernan Shipka) - die we gerust koningin van de Hel mogen noemen - probeert haar vriendje Nick (Gavin Leatherwood) uit de onderwereld te redden. In het tweede seizoen bood hij zijn lichaam namelijk aan als gevangenis voor Lucifer om zo Sabrina en haar familie te redden. Nu ligt onze heks óók nog in de clinch met 'prins van de Hel' Caliban...

Toekomst

Wat er in dit seizoen ook gaat gebeuren, één ding staat vast: Sabrina komt hoe dan ook terug voor een vierde seizoen. En ook die komt nog dit jaar uit. All hail Satan!

Lees verder