Chilling Adventures of Sabrina krijgt derde én vierde seizoen!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chilling Adventures of Sabrina krijgt derde én vierde seizoen!

Chilling Adventures of Sabrina krijgt derde én vierde seizoen!

|
|

Laatste update:

Het succes blijft maar doorgaan voor The Chilling Adventures of Sabrina; in oktober bleek al dat Netflix het reeds bestelde tweede seizoen meteen aan het filmen was, terwijl het eerste seizoen nog maar amper uitgekomen was. Daar kwam vervolgens 14 december nog een kerstspecial bovenop, en nu blijkt dat Sabrina nog lang niet uitgehekst is; Netflix heeft namelijk ook vast een derde én een vierde seizoen besteld.

Acht in plaats van tien afleveringen per seizoen

Wat begon als een duistere Riverdale-spinoff is nu in korte tijd al uitgegroeid tot een eigen succesverhaal. Enige minpuntje voor de fans is dat deze nieuwe seizoenen elk acht afleveringen krijgen, terwijl de eerste twee seizoenen nog elk tien afleveringen hadden. Dat zal vast de pret niet drukken, want liefhebbers kunnen zich verheugen op tenminste nog twee seizoenen vol zwarte humor, hekserij en andere occulte zaken.

“Praise Satan!”

Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa maakte het nieuws op toepasselijke wijze zelf bekend: “Praise Satan! Ik ben Warner Brothers, Netflix, Berlanti Television, en Archie Productions zo dankbaar dat ze onze duistere kijk op de beroemdste tienerheks ter wereld zo steunen”, aldus de bedenker tegen Deadline. “Ik kan niet wachten om Sabrina’s bloedstollende avonturen te blijven vertellen met onze geweldige cast en crew onder leiding van de niet te stoppen Kiernan Shipka.”

Wanneer we seizoen 3 en 4 mogen verwachten is nog niet bekend, wel dat seizoen 2 vanaf 5 april te zien zal zijn. De cast viert het goede nieuws vast met een pyjamaparty.

Lees verder