Netflix reageert vol vertrouwen op vertrek originele Avatar-makers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix reageert vol vertrouwen op vertrek originele Avatar-makers

Netflix reageert vol vertrouwen op vertrek originele Avatar-makers

|
|

Laatste update:

Gisteren vertelden we jullie dat de originele makers achter Avatar: The Last Airbender de nieuwe live-actionserie van Netflix verlieten vanwege creative differences... Een flinke domper, zowel voor ons als voor Netflix. Althans, dat zou je denken! De streamingdienst komt echter met een behoorlijk laconieke reactie.

DiMartino en Konietzko stappen op bij Netflix

Makers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko vertelden gisteren opgestapt te zijn bij de live-actionverfilming van hun Avatar: The Last Airbender. In het kort beschuldigden zij Netflix ervan zich niet te hebben gehouden aan de belofte hun visie te zullen eren… Na zo’n beschuldiging moest de streamingdienst natuurlijk wel met een reactie komen! En daaruit wordt meteen duidelijk dat men de mening van DiMartino en Konietzko niet deelt.

Netflix houdt vertrouwen in Avatar-team

Een woordvoerder van Netflix reageert (via Screenrant) op het vertrek van DiMartino en Konietzko: “We hebben het volste respect en bewondering voor Michael en Bryan en het verhaal dat ze met de animatieserie rond Avatar gemaakt hebben. Ook al hebben ze ervoor gekozen het live-actionproject te verlaten, wij houden vertrouwen in het creatieve team en hun vertaling.”

Releasedatum van live-action Avatar-serie? 

Wanneer de live-actionversie van Avatar op Netflix te zien is, is nog niet bekend. Ook blijft het onduidelijk hoe de streamingdienst nu verdergaat… Wel weten we dat de hype onder trouwe fans van de serie enorm teruggelopen is en dat Netflix dus maar beter met een goede oplossing kan komen!

Voor nu laten we je graag achter met een aantal toffe animatieseries en -films! Neem bijvoorbeeld dit toplijstje met de top 25 beste animatiefilms ooit of deze met de leukste animatieseries voor volwassenen!

Lees verder