Élite: Seizoen 4 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Élite: Seizoen 4 op Netflix

Netflix onthult releasedatum Élite: Seizoen 4

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het laatste seizoen van Élite verscheen alweer meer dan een jaar geleden op Netflix. Maar gelukkig keert dit zinderende Spaanse drama binnenkort terug bij de streamingdienst.

Gossip Girl

In Élite wordt een chique privéschool onveilig gemaakt door een mysterieuze moordenaar. En dat blijkt nog wel het minste probleem van de studenten van Las Encinas! De combinatie van drama, misdaad en romantiek met een pittig Zuid-Europees sausje bleek al snel een hit onder de kijkers. De serie werd zelfs vergeleken met Gossip Girl. Geen wonder dat de fans al ruim een jaar uitkijken naar het nieuwe seizoen van Élite.

Spaanse zon

Vandaag verscheen op het YouTube-kanaal van Netflix een swingende teaser waarin de releasedatum voor Élite: Seizoen 4 bekend wordt gemaakt. In de laatste seconde van deze video is te zien dat het nieuwe hoofdstuk op 18 juni in première gaat. Over de plot is weinig bekend, maar iets zegt ons dat het opnieuw niet zal ontbreken aan seks, drama en geweld onder de Spaanse zon.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Las Encinas

En Élite: Seizoen 4 niet het enige waar de fans van deze Netflix-serie zich op kunnen verheugen. In februari werd namelijk bekend dat dit verslavende drama nu al verzekerd is van een vijfde seizoen. Het lijkt er dus op dat we nog wel wat tijd zullen doorbrengen in de schoolgangen van Las Encinas.

Lees ook: Bezet - Real-life liefjes van de Élite-acteurs.

Lees verder