Arnold Schwarzenegger

Veronica Superguide logo
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger scoort hoofdrol in Netflix-serie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is alweer een poosje geleden dat Arnold Schwarzenegger de bioscopen in vuur en vlam zette. Maar binnenkort schittert hij in zijn eigen actieserie op Netflix!

Actieheld

Arnold Schwarzenegger groeide dankzij titels als Predator, Total Recall en Terminator 2: Judgment Day uit tot een van de populairste actiehelden van de vorige eeuw. Maar een hoofdrol in een televisieserie ontbrak nog op zijn indrukwekkende cv. Daar komt dankzij Netflix binnenkort echter verandering in!

Internationale spionage

Volgens Deadline gaat het om een Netflix-serie die zich afspeelt in de duistere wereld van de internationale spionage. Arnold Schwarzenegger speelt een vader die samen met zijn dochter (Monica Barbaro uit Top Gun: Maverick) van het ene hachelijke avontuur in het andere belandt.

Win Watch Dogs: Legion voor PS4, Xbox One of PC!

Netflix

De nog naamloze serie wordt gemaakt door Skydance TV. Deze productiemaatschappij werkte eerder voor Netflix aan titels als de comedyhit Grace and Frankie en de onlangs gecancelde sciencefictionserie Altered Carbon. Nick Santora, de bedenker van deze Netflix-serie, is geen onbekende in het actiegenre. Hij tekende ook voor de Jack Reacher-serie die in ontwikkeling is bij Amazon Prime.

‘I’ll be back’

Het is helaas nog niet bekend wanneer we thuis op de bank kunnen genieten van deze actieserie met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. Maar het is goed om te zien dat de belofte ‘I’ll be back’ na bijna veertig jaar nog altijd wordt waargemaakt door de Eik uit Oostenrijk!

Lees verder