Netflix Tudum

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
 Netflix Tudum

Netflix komt met nieuw, online fan-evenement: TUDUM

|
|

Laatste update:

TUDUM, het is geen gekke afkorting, maar het is het geluid dat je hoort als je Netflix opent. Hoor je hem nu in je hoofd? Perfect! In de zeer drukke maar gezellige aankondigingsvideo van het eerste online fan-evenement van Netflix kondigen verschillende sterren aan dat het eraan komt.

Wat we ervan kunnen verwachten, dat weten we niet helemaal tot in de puntjes, maar Netflix belooft vooral veel exclusives en first-looks. Het evenement duurt drie uur (!), dus blijkbaar heeft Netflix ondanks het productiesnelheidskillende coronavirus toch ruimte om zoveel nieuwe films en series aan te kondigen.

Het regent Netflix

We klagen niet: Netflix belooft dat er meer dan zeventig films en series voorbij komen. Dat zijn niet allemaal producties die we nog niet kennen, want onder andere populaire series als La Casa de Papel, Stranger Things (waarop we al heel lang wachten), Bridgerton, The Witcher en Cobra Kai komen voorbij. Ook kunnen we iets verwachten rondom de films The Old Guard, Extraction, Don’t Look Up, The Harder They Fall en Red Notice (aka: de duurste Netflix-film ooit).

TUDUM

Het doel van Netflix is om met TUDUM fans te vermaken en te erkennen, aldus de streamingdienst. TUDUM vindt plaats op 25 september en op de website Tudum.com vind je meer informatie. Opvallend: je kijkt de show niet op Netflix, maar op YouTube...

Verwacht in ieder geval een heleboel sterren, want zoals je in de bovenstaande trailer kan zien gonst het daarvan. Maar dat wisten we natuurlijk al, gezien het aantal sterren dat wij geven aan de topfilms en -series die de laatste tijd naar de rode N zijn gekomen. TUDUM-TSS.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder