Money Heist Korea: - Joint Economic Area

Veronica Superguide logo
Money Heist Korea: - Joint Economic Area

Netflix dropt eerste beelden La Casa de Papel: Korea

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Naomi Patty

Netflix-hit La Casa de Papel liep eind vorig jaar tot een einde. Goed nieuws voor de fans: Dit jaar nog komt de Koreaanse versie van de serie! Deze versie heet: Money Heist: Korea - Joint Economic Area.

Op deze datum kun je de serie checken

Toen de originele versie vorig jaar klaar was, hoefden fans niet meteen in een zwart gat te vallen. Eerder werd al bekendgemaakt dat er een spin-off komt rondom het personage Berlin. Helaas moeten we daar nog tot volgend jaar op wachten. Maar, goed nieuws: vanaf 24 juni komt de Koreaanse remake naar Netflix! Het eerste seizoen van Money Heist: Korea - Joint Economic Area heeft twaalf afleveringen, dus daar kun je wel even mee vooruit.

Waar gaat Money Heist: Korea over?

Wanneer Korea op het punt staat om zich te verenigen drukken Noord- en Zuid-Korea een eenheidsmunt voor een stabiele economie. Wat zo goed lijkt, blijkt in praktijk helemaal niet waar, want deze gemeenschappelijke munt, zorgt er alleen maar voor dat de rijken nóg rijker worden. Om deze ongelijkheid tegen te gaan verzamelt een geheimzinnig meesterbrein die bekend staat als ‘De Professor’, een groep professionele dieven. Samen gaan zij het geld stelen.

Fans van de Netflix-sensatie Squid Game zullen een bekend gezicht in de serie tegenkomen. Park Hae-soo (Cho-sang Woo in Squid Game) zal de rol van niemand minder dan Berlin op zich nemen in Money Heist: Korea - Joint Economic Area.

Dit zijn de eerste beelden!

Nog een maandje wachten en dan kunnen we weer massaal een - hopelijk net zo spannende - versie van La Casa de Papel bingen. Tot die tijd moeten we het met deze eerste trailer doen!

Seizoen 1 van Money Heist: Korea - Joint Economic Area is vanaf 24 juni te zien op Netflix.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder