Neil Patrick Harris ziet niets in HIMYM-revival

Veronica Superguide logo
Neil Patrick Harris ziet niets in HIMYM-revival

Neil Patrick Harris ziet niets in HIMYM-revival

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De populaire comedy How I Met Your Mother eindigde in 2014, maar fans hopen nog altijd op een reünie. Volgens hoofdrolspeler Neil Patrick Harris (Barney Stinson) hoeven we die voorlopig niet te verwachten. Hij vindt het zelfs niet nodig!

Tegenover de Amerikaanse site TVGuide is Harris duidelijk. ‘Ik kijk met veel plezier terug op How I Met Your Mother, maar ik zie geen reden om het nog een keer te doen. Ik mis m’n collega’s uit de serie soms wel, het was geweldig om elke week met ze te werken, maar de serie is op een goede manier afgesloten.’ Daar denken veel fans anders over, Neil! Zelfs sommige acteurs willen de serie graag voortzetten.

Harris gaf verder aan te druk bezig te zijn met A Series Of Unfortunate Events, waarvan het tweede seizoen op 30 maart verschijnt. In de Netflix-serie speelt hij de boze Count Olaf, die jacht maakt op de erfenis van zijn neefje en nichtjes.

How I Met Your Father

How I Met Your Mother was een enorm succes voor FOX en CBS, en de makers proberen de hit nieuw leven in te blazen.  Tot nu toe kennen ze weinig succes. De eerste poging voor een spinoff mislukte in 2014. Er werd een pilot opgenomen, maar deze werd niet goed genoeg bevonden. 

In 2016 waagde het men nog een keer. De serie zou gemaakt worden door producers Isaac Aptaker en Elisabeth Berger. Een ander project van dit duo, This Is Us, sloeg echter aan, waardoor ze geen tijd meer hadden voor How I Met Your Father.

Op dit moment schrijft Alison Bennett (You’re The Worst) de derde versie van een How I Met Your Mother-spinoff. Mogelijk verschijnt How I Met Your Father nog dit najaar!

Lees verder