Studiobaas wil comeback How I Met Your Mother

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Studiobaas wil comeback How I Met Your Mother

Studiobaas wil comeback How I Met Your Mother

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dana Walden, de zenderbaas van Fox, wil graag nieuwe afleveringen van de hitserie How I Met Your Mother. Ze hoopt op een reünie met de originele cast, meldt Deadline.

Nieuwe verhalen

“Als de makers en de acteurs het zouden willen, hoop ik dat we de kans krijgen om opnieuw verhalen te vertellen over deze personages”, aldus Walden. “Het is een geliefde show die nog altijd razend populair is over de hele wereld.”

Reünie

Een volledige reünie is best lastig. How I Met Your Mother-makers Carter Bays en Craig Thomas hebben op dit moment een contract met Sony TV en Josh Radnor (Ted) speelt binnenkort de hoofdrol in dramaserie Rise. Toch is het niet onmogelijk: het gebeurt vaker dat contractueel toch iets te regelen valt. Schoolvoorbeeld hiervan is de reünie van hitserie Will & Grace.

How I Met Your Father

Er wordt ook al jaren gespeculeerd over een spin-off van How I Met Your Mother. Bay en Thomas probeerden ooit How I Met Your Dad van de grond te krijgen, maar dit lukte niet. Afgelopen december ging de geruchtenmolen weer draaien. This Is Us-producers Isaac Aptaker en Elizabeth Berger schreven zelfs een eerste versie genaamd How I Met Your Father. Helaas ligt, door andere verplichtingen van het duo, de productie vooralsnog stil. 

Lees verder