Alsnog een spin-off voor How I Met Your Mother

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Alsnog een spin-off voor How I Met Your Mother

Alsnog een spin-off voor How I Met Your Mother

|
|

Laatste update:

Wat leefden we mee met Ted Mosby, die zijn kinderen vertelde hoe hij hun moeder ontmoette! Hij deed er ruim 200 afleveringen over om tot z’n punt te komen, en de finale viel een beetje tegen, maar How I Met Your Mother geldt als een topkomedieserie.

Vorig jaar was 20th Century Fox bezig met een spin-off maar die ging uiteindelijk niet door. De schrijvers die waren aangetrokken voor How I Met Your Father (Elizabeth Berger en Isaac Aptaker), haakten af omdat hun show This Is Us behoorlijk populair werd. Fox maakt nu bekend nóg een poging te wagen.

De spin-off, How I Met Your Dad, is momenteel in ontwikkeling. Fox zoekt as we speak een geheel nieuw team schrijvers voor de komedieserie. Volgens Fox is het oude materiaal dat voor de spin-off werd gemaakt weggeveegd; er wordt helemaal opnieuw over de serie nagedacht.

Goed nieuws, maar verder is er nog weinig bekend over How I Met Your Dad. Volgens Deadline wil Fox de serie vóór het volgende tv-seizoen klaar hebben. Dat zou dus betekenen dat we in september 2018 kunnen zoeken naar iemands ouweheer. 

Heb je door dit nieuws heimwee gekregen naar How I Met Your Mother? De cast deelt z'n favoriete momenten uit de eerste 99 afleveringen!

Lees verder