Nee maar: Harry Potter wordt vader!

Het is moeilijk voor te stellen, maar Daniel Radcliffe is al 33. Alleen z'n lichaam wil nog niet echt meekomen. Maar goed, dat weerhoudt hem er niet van om binnenkort achter de kinderwagen te gaan lopen.

Daniel Radcliffe
© WARNER BROS. PICTURES / Album

Hoeveel bizarre rollen Daniel Radcliffe ook speelt, voor het grote publiek blijft hij toch altijd gewoon Harry Potter. En al die rollen hebben hem ook nog niet echt geholpen om hem een wat 'ouder' karakter te geven. Sterker nog, mensen staan vaak versteld dat hij überhaupt de dertig al gepasseerd is. Dat zijn dan vooral mensen die niet erg goed zijn in hoofdrekenen. Want de eerste Harry Potter was al in 2001. Maar nu wordt de voormalige tovenaarsleerling dus zelfs vader, meldt The Sun.

Lange relatie

De 33-jarige Daniel is al sinds 2013 samen met de 38-jarige Erin Darke. De twee speelden toen samen in de film Kill Your Darlings, waarin Daniel dichter Allen Ginsberg speelde. Volgens een bron uit hun naaste omgeving is "Daniel is zo enthousiast dat hij vader wordt". Ook vindt dezelfde bron dat "zijn relatie met Erin heel bijzonder is en iedereen denkt dat ze geweldige ouders zullen worden". Nou, heel sympathiek.

Nooit meer Harry Potter

Het management van Daniel Radcliffe zou het toekomstig ouderschap ook bevestigd hebben aan de Engelse tabloid. Zijn toekomstige zoon of dochter zal het wel moeten stellen zonder nieuwe delen van de Harry Potter-reeks, want Daniel heeft aangegeven volledig klaar te zijn met het karakter. Al zijn er vast nog wel vervolgen te verzinnen, dus misschien is Daniel dan ook weer te porren.

Bron: ANP / Veronica Superguide