Josha Stradowski als Rand al'Thor

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Josha Stradowski als Rand al'Thor

Nederlandse acteur speelt hoofdrol in Amazon-serie Wheel of Time!

|
|

Laatste update:

De Nederlandse acteur Josha Stradowski heeft een hoofdrol te pakken in de serie The Wheel of Time. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie en is het nieuwe ambitieuze project van Amazon. 

Dragon Reborn

The Wheel of Time speelt zich af in een fantasiewereld waar alleen bepaalde vrouwen toegang hebben tot magie. Het verhaal volgt Moiraine, gespeeld door Rosamund Pike, terwijl zij aan een gevaarlijke reis begint samen met 5 anderen. Een van hen is volgens een profetie de Dragon Reborn en zal de mensheid redden of juist vernietigen. Deze Rand al'Thor wordt gespeeld door Neerlands eigen Josha Stradowski. 

SpangaS

Je kan Josha herkennen uit de film Gewoon Vrienden, en ook had hij een rol in de tv-serie SpangaS. Naast Stradowski werden ook Marcus Rutherford, Madeleine Madden, Zoë Robins en Barney Harris aan de cast toegevoegd.

Toch Amazon aanschaffen?

Wanneer The Wheel of Time uitkomt is nog niet bekend. Vooralsnog staat de serie gepland voor 2021. Twijfel je nog over het aanschaffen van Amazon Prime Video? De streamingdienst brengt ook Star Trek: Picard en een Lord Of The Rings-serie uit! 

Lees verder