Een nieuw seizoen van Een Huis Vol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Een nieuw seizoen van Een Huis Vol
TVEen Huis Vol

Nederland viert feest: Een Huis Vol is terug!

|
|

Laatste update:

Nu half Nederland zich gestrest afvraagt wat ze morgen nou weer met de kinderen moeten doen, was iedereen wel toe aan een nieuw seizoen Een Huis Vol. Wat heeft iedereen het toch het rustig vergeleken met de enorme gezinnen Jelies, Buddenbruck en Cudogham!

Kijkers keken weer met een mengeling van bewondering en afgrijzen naar Een Huis Vol, waarin het dagelijks leven van grote gezinnen getoond wordt. Het was feest bij de familie Cudogham: dochter Pixie kreeg een VWO-schooladvies.

Johan en Janneke Jelies probeerden hun negen kinderen te vermaken, en bliezen een bubbelbad op. Harrie, de enige zoon van het stel, zorgde voor hilariteit met zijn conclusie over de zwempartij.

Grote gestreste gezinnen!

Kijkers keken ook met verbazing naar Thaila Buddenbruck. Met negen kinderen onder haar hoede is ze de hele dag alleen maar aan het opruimen. En dan wil ze binnenkort ook nog gaan werken. Kijkers vermoeden wel dat dit problemen op gaat leveren in het huishouden, want vader Rob heeft werkelijk geen idee waar alle spullen liggen.

De sfeer zat er dus weer goed in: na alle consternatie kon heel Nederland weer tot rust komen met hun eigen gezinnetje. In de aflevering van morgen zien we de nieuwe deelnemers voor het eerst: de toepasselijk genaamde familie Zeldenrust.

Je ziet Een Huis Vol elke werkdag om 19:00 uur op NPO1. Hier lees je ons interview met de elfkoppige familie Jelies.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder