Familie Zeldenrust in Een Huis Vol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Familie Zeldenrust in Een Huis Vol
RealityTVEen Huis Vol

Zelden rust: Een Huis Vol verwelkomt nieuw gezin in komend seizoen

|
|

Laatste update:

Een huis vol gillende kinderen; wie zou daar niet gillend van wegrennen? Een Huis Vol volgt ook komend seizoen weer de gezinnen die we kennen, samen met het nieuwe gezin: de familie Zeldenrust! Toepasselijke naam zou je kunnen zeggen!

Er staat weer een nieuw seizoen van Een Huis Vol op de stoep en daar kunnen we alleen maar voor applaudisseren. Letterlijk, want het is niet makkelijk om een groot gezin te onderhouden. Dan was het al helemaal een pittige klus in coronatijd, waar we vorig seizoen even konden meegluren met de families

Familie Zeldenrust

Dit seizoen wordt een nieuw gezin gevoegd bij de families die we al kennen (en waar we van houden). We leren nu de familie Zeldenrust kennen, ofwel de 10 J's. Naast vader Jozua en moeder Jantina, beginnen de namen van al hun acht kinderen ook met de J. Jozua werkt in de binnenvaart en is daarom niet zo vaak thuis. Reden genoeg om vakanties te vieren op het schip, want ook dat is een tweede thuis voor de familie en daar genieten ze met volle teugen van. 

 

Familie Zeldenrust

Familie Cudogham

Daarnaast kijken we ook weer mee met de familie Cudogham uit Amsterdam, die nog steeds genieten van het stadsleventje met z'n negenen. Toch zijn ze wel op zoek naar een rustig vakantiehuisje om zich in terug te kunnen trekken. Daarnaast zien we ook hoe de familie voor een dag de Ramadan meedoet, omdat vader en moeder het belangrijk vinden dat hun kinderen kennismaken met verschillende culturen. 

Familie Cudogham in Een Huis Vol

Familie Jelies

Bij de familie Jelies is de zomer een tijd van feestjes vieren. De oudste dochter Jennie wordt 16 jaar, jongste dochter Johni zet haar eerste stapjes en zoon Harrie zwemt af. Helaas komen daar ook flinke kosten bij kijken en zien we hoe de familie het best zwaar heeft met de stijgende prijzen. 

 

Familie Jelies in Een Huis Vol

Familie Buddenbruck

Moeder Thalia heeft na 25 jaar weer de kappersopleiding opgepakt om zo later haar eigen kapsalon te openen. Dat heeft wel als gevolg dat ze in de avonduren aan school moet werken en dat Rob het nieuwe huis in Duitsland draaiende moet houden. Het is maar de vraag of dat helemaal vlekkeloos gaat met negen kinderen thuis. 

 

Familie Buddenbruck

Een Huis Vol is vanaf dinsdag 26 juli om 19.00 uur te zien op NPO 1. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder