Are you the one, Nederland MTV

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Are you the one, Nederland MTV

Yes: MTV's Are You The One komt naar Nederland!

|
|

Laatste update:

Heb jij alle seizoenen gezien van Married at First Sight en kun je niet wachten op de tweede week van Love Island? Dan is dit je geluksdag. Videoland is namelijk druk bezig met de Nederlandse versie van Are You The One?, zo onthullen ze vandaag.

De MTV-show kreeg in Amerika al zeven seizoenen, en de eerste twee daarvan zijn sinds kort via Netflix te bewonderen.

Perfect match

De show is een mix tussen: Love Island, Married at First Sight... en oke, het heeft het dramagehalte van Temptation Island enEx On The Beach. Het draait allemaal om de vraag: 'Als jouw perfecte match recht voor je staat, zou je dit dan weten?' Tien single mannen en tien vrijgezelle vrouwen moeten namelijk op zoek gaan naar de persoon aan wie zij - op basis van hun persoonlijkheid en voorkeuren - zijn gekoppeld. 

Het verdere concept

Dit lijkt misschien 'piece of cake', maar de kandidaten krijgen slechts een paar kansen om dit voor elkaar te krijgen. Alleen met de zogenoemde 'Truth Booth' kunnen ze verifiëren of hun keuze de juiste is. In de wekelijkse koppelceremonie zien ze alleen hoeveel koppels juist zijn, niet wie die koppels zijn. Het kan dus zomaar gebeuren dat je verliefd wordt op iemand die niet jouw match is.... Awkward! 

Op zoek naar kandidaten

Ben jij nu single en ready to mingle? Dan is dit je kans. Videoland is namelijk in samenwerking met MTV, ViacomCBS en productiehuis ITV Studios Netherlands op zoek naar singles tussen de 21-35 jaar die klaar zijn met alle datingapps. Herken je je hierin? Geef je dan vooral op via deze link, en wie weet reis je binnenkort af naar een prachtig eiland op zoek naar je perfecte match.

De Nederlandse versie van Are You The One? is dit najaar bij zowel MTV als op Videoland te zien. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder