Carlo Boszhard in Married at First Sight MAFS 2021

Veronica Superguide logo
Carlo Boszhard in Married at First Sight MAFS 2021

Maak kennis met de nieuwe Married at First Sight-kandidaten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Hoera! Het zesde seizoen van Married at First Sight gaat morgen van start. De hoogste tijd dus om eens wat kandidaten van het nieuwe seizoen aan jullie voor te stellen. Daar zitten namelijk weer een aantal kleurrijke types tussen!

MAFS-kandidaten beschrijven droomman

In onderstaande video’s stelt RTL alvast de nieuwe kandidaten van Married at First Sight (MAFS) aan ons voor. Neem de 56-jarige Irma, die haar perfecte match beschrijft: "De ideale man is gewoon breed en heeft een kale kop en is hartstikke stoer." Duidelijke taal! Net als Marloes (26): "Ik zou mezelf wel met [oud-kandidaten als] een Thierry of een Joost zien.” Of neem Jada van 32, die een voorliefde voor Julio Iglesias heeft. Ten slotte noemen we Sylvia; eentje om in de gaten te houden! Ze weet namelijk al precies wat voor man ze wil: een grotere versie van presentator Carlo Boszhard. "Wat voor man zoekt u?" vraagt Carlo. "Nou, niet een grijze muis. Gewoon een beetje... nou, maar dan iets groter", vertelt ze terwijl ze naar Carlo wijst!

Nieuw seizoen Married at First Sight

Zin in nog een lekker opwarmertje? We lieten je pasgeleden de eerste beelden van het nieuwe seizoen zien en die beloofden veel goeds! Het wordt trouwens sowieso dubbel genieten voor de kijkers, want net als de vorige reeks worden de afleveringen twee keer per week uitgezonden.

Married at First Sight is vanaf 5 januari iedere maandag- en dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder