Love Island, reality

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Love Island, reality

Dit zijn de eerste afvallers van Love Island 2021

|
|

Laatste update:

Berichtje! Het datingprogramma Love Island is nog geen week te zien, maar nu al hebben de eerste twee kandidaten het zonnige Marbella moeten verlaten. En die exit kwam behoorlijk onverwacht.

Presentatrice Holly Mae Brood zorgde namelijk voor een twist van jewelste! 

Surprise, plottwist!

In de aflevering van vrijdag was al sprake van de eerste wending. Normaal is het zo dat de vrijgezel die niet wordt gekozen door iemand van het andere geslacht direct zijn koffers moet pakken. Alleen dit keer dus niet! Aangezien 'de overgebleven' Rosa de meeste stemmen van het publiek ontving, kreeg ze het voordeel van de twijfel. "Je verlaat zometeen de villa, maar niet Love Island. Buiten de villa wacht namelijk een heerlijke bombshell op jou", bracht Holly Mae Brood het goede nieuws. 

Eliminatie

De andere kandidaten dachten hiermee veilig te zijn, maar daar stak de presentatrice een stokje voor. "In Love Island is niets wat het lijkt. Het gevaar is namelijk nog niet geweken. Het koppel dat samen de minste stemmen hebben gekregen, zal vanavond Love Island moeten verlaten." Uiteindelijk ging het tussen Yasmin & Joey en Carlyn & de nu al veelbesproken Ali, waarna Holly de uitslag onthulde. "Gefeliciteerd, Yasmin en Joey, jullie blijven nog even op Love Island." 

Kort maar krachtige periode

Voor Carlyn en Ali kwam hun vroege vertrek als een klap. "Ik moet het nog even laten landen. Ik zag het totaal niet aankomen", reageert een verbaasde Carlyn. "Het hoogtepunt in de villa was de vriendschap." 

Welkom nieuwe Bombshell

Amper hun koffers gepakt en afscheid genomen van de groep, stond er alweer een nieuwe kandidaat klaar om zijn intrek te nemen: bombshell Deniz! Hij blijkt niet alleen een oude bekende van Rosa, maar laat ook Nina's hart sneller kloppen. De komende dagen (of weken) moet blijken wie zijn hart verovert.

Love Island is iedere dag om 20.00 uur te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder