Deelnemers van Love Island Nederland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deelnemers van Love Island Nederland

Love Island-villa op z’n kop na eerste schandaal: ‘Hij heeft geen open kaart gespeeld’

|
|

Laatste update:

Even geen berichtje voor de kandidaten van datingprogramma Love Island, maar gewoon ouderwetse post. De Love Island Times zette de hele villa op z’n kop en dan hebben we het niet over de casting waar veel kijkers vraagtekens bij zetten!

Love Island-deelnemer Nina las in de tweede aflevering de krant voor. “Schandaal in de villa. Terwijl de Islanders pas net zijn begonnen aan hun liefdesavontuur komt er plotseling schokkend nieuws naar buiten. Nieuws dat de villa op z’n grondvesten doet schudden, want als het waar is kan dit grote gevolgen hebben.

Andere motieven

Nu de deelnemers bekend zijn, lijkt het erop dat één van de Islanders wellicht met andere motieven in de Love Island-villa verblijft”, vertelde Nina verder. “Hij heeft daarover geen open kaart gespeeld.” Deelnemer Ali stond meteen in de spotlight. Hij zou nog een meisje thuis hebben zitten. “Hij zei een paar dagen geleden nog dat ik de ware voor hem was,” beweerde zijn (ex)lover in de Love Island Times.

Islander Yasmin

Wie dit helemaal niet leuk vond, is Islander Yasmin. Zij vormt al sinds dag 1 een koppel met hem. “Ik begon me net open te stellen naar hem,” legde ze uit. Maar Ali ontkende álles. Je bent immers onschuldig tot het tegendeel is bewezen. “Daar heb ik niks meer mee. Op het moment dat ik zei dat ik hierheen ging vond zij het heel erg. Ik snap dat dit raar overkomt.”

‘Je bent gewaarschuwd’

Toch kwam Ali er niet zonder kleerscheuren vanaf. De playboy en zijn ‘ex’ dragen namelijk nog allebei een belofte-armbandje en dat zit Yasmin hélemaal niet lekker. “Kijk uit, je bent gewaarschuwd.

Love Island zie je iedere dag om 20:00 uur op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder