Monique Westenberg zoekt na breuk André Hazes hulp bij coach

Monique Westenberg

Monique Westenberg heeft de hulp ingeschakeld van Master in Happiness-coach Maartje. Deze coach mag ook Marco Borsato en Leontine Ruiters tot haar klantenkring rekenen.

Monique heeft het zwaar na breuk André Hazes

Het kan je niet ontgaan zijn: Monique Westenberg en André Hazes zijn uit elkaar. Niet leuk voor Monique, die de breuk totaal niet zag aankomen. Geen wonder dat ze aangaf het er best wel zwaar mee te hebben… Om de happiness terug te brengen in haar leven heeft Monique aangeklopt bij Maartje. Zij is in haar eigen bewoording een “Master in Happiness-coach”.

Master in Happiness-coach

Wat Maartje precies doet, durven we niet te zeggen. Wel lijkt het van alles te maken hebben met gekleurde stiften en het opschrijven van allerlei steekwoorden en het tekenen van figuren. Zo heeft Monique heel cryptisch “diep in de min” opgeschreven. Maar goed, de ex van André lijkt er baat bij te hebben. Anders boek je immers geen tweede afspraak!

monique westenberg coach maartje master in happiness

Marco Borsato ook op zoek naar happiness

Zoals gezegd werkt de coach in kwestie ook met Marco Borsato en Leontine Ruiters, twee mensen die na een lelijke breuk ook wel wat happiness kunnen gebruiken. Wie de diensten van Maartje echter niet nodig lijkt te hebben, is André himself. Die lijkt namelijk al helemaal happy met zijn insta-official-vriendin Sarah van Soelen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.