Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Monique Westenberg

Monique Westenberg voor schut gezet door André Hazes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Slaat de quarantaine-verveling toe bij André Hazes? Eerder moest zijn zoontje Dré er al aan geloven en nu houdt hij liefje Monique Westenberg voor de gek. En hoe!

Via zijn insta-story deelt André een fotootje van 'de wereldrecordhouder van 's werelds breedste tong'. Volgens de volkszanger doet zijn Monique daar absoluut niet voor onder. En, inderdaad: ze komt zo te zien aardig in de buurt van dit wereldrecord. Kan iemand The Guiness Book of World Records effe bellen?

Monique Westenberg voor schut gezet door André Hazes

Lachen met André

Zoals je ziet houdt André zichzelf wel bezig tijdens deze lockdown. Zo zette hij eerder, na zoontje Dré en nu Monique, ook de drummer van zijn band voor schut op Instagram. En dat liep al snel volledig uit de klauwen! Nederlands bekendste volkszanger is heus niet alléén maar aan het pranken: bekijk hier wat hij zoal doet tijdens deze thuisquarantaine.

Live-show

Toch kruipt het bloed van een artiest waar het niet gaan kan: André mist zijn fans enorm nu hij niet meer kan optreden. En wat doe je dan? Dan maak je gewoon je eigen live-show! Gisteren debuteerde hij met 'Live met André'. Hierin konden fans inbellen, zodat 'ie tóch contact kon leggen, en vielen er heuse prijzen te winnen. Het leek een beetje op shows als Beau Blijft Binnen, maar dan... met André. Kijk de show hieronder terug!

Lees verder