Andre Hazes en gezin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andre Hazes en gezin

André Hazes neemt zoontje in de maling: 'Is dat Poep?!'

|
|

Laatste update:

Het zoontje van André Hazes weet niet wat hem overkomt als er plotseling een veeg poep op zijn handje zit. Gelukkig was het maar een grap van zijn lollige vader en was het geen echte poep.

Poep?!

In het filmpje dat de zanger op Instagram plaatst, zie je hoe het jongetje braaf een wc-rol voor zijn vader brengt. Alhoewel je de kleine Dré zelf niet ziet, veegt André plotseling een laag poep op zijn hand. ”Is dat poep?” vraagt het jongetje verschrikt. Als hij van de verbazing af is, kan de kleine man er de lol wel van inzien en kijkt hij samen met zijn vader lachend naar het besmeurde handje. LOL! Op instructie van zijn vader ruikt hij er zelfs even aan!

Lovende reacties

De volgers van André vinden het filmpje ook hilarisch en kunnen de grap wel waarderen. "Net als je niet hoger kan stijgen op mijn lijst, lukt het je toch weer Hazes ❤️??”, reageert een van de fans. Ook collega’s Samantha Steenwijk en Danny de Munk liggen in een deuk, schrijven ze.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Tortelduifjes

André en Monique werden eerder dit jaar opnieuw een stel en ze lijken het flink naar hun zin te hebben met elkaar! De twee tortelduifjes zijn onafscheidelijk en nemen hun volgers graag mee in hun dagelijks leventje met zoontje André.

Lees verder