Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg

Monique Westenberg draagt verlovingsring André Hazes nog altijd

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorige maand kwam er opnieuw een einde aan de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg. Toch heeft de voormalige geliefde van de volkszanger haar ring nog niet afgedaan.

Het was de volgers van Monique Westenberg op Instagram opgevallen dat zij nog altijd haar verlovingsring droeg. Shownieuws wilde daar het fijne van weten en vroeg Monique om de reden. “Ik heb daar totaal niet over nagedacht, ik heb zoveel aan mijn hoofd gehad”, vertelde de voormalige verloofde van André Hazes aan de showbizzrubriek.

Toneelstukje

Maar dat blijkt niet de enige reden dat Monique Westenberg nog altijd haar verlovingsring draagt. Haar zoontje André zou namelijk regelmatig een toneelstukje opvoeren waarbij Monique ten huwelijk wordt gevraagd. En daarbij speelt het doosje waarin de verlovingsring zat verpakt volgens Monique een belangrijke rol.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Mentale steun

De breuk is Monique Westenberg natuurlijk niet in de koude kleren gaan zitten. Gelukkig kan ze altijd rekenen op mentale steun van haar moeder, die hoopt dat haar dochter André Hazes nooit meer terugneemt. Hazes zelf is inmiddels alweer gelukkig met een ander. De volkszanger is smoorverliefd op Sarah van Zoelen. Begin deze maand maakte hij zijn relatie met de influencer dan ook ‘Insta-official’.

Lees verder