Monique geeft antwoord... trouwen met André: ja of nee?

monique westenberg
© Brunopress

Monique Westenberg (44) helpt ons uit de droom. Gaan zij en André Hazes junior (28) trouwen of niet? Nee, van een huwelijk is geen sprake, zo maakt Monique vandaag duidelijk op Instagram

Vakantie naar Florida

Het zag eruit als een picture perfect family: André en Monique met 'mini-Dré' voor een kasteel in Disneyland. Toch betekent het tripje naar Florida nog geen tripje naar het altaar, aldus Monique. De ex-geliefden zijn de oceaan overgevlogen om te onderzoeken "welke vorm" deze relatie heeft. 

'Wat een onzin!' 

Monique blikt terug op een heerlijke vakantie in de V.S.: "Florida wat was je heerlijk!", schrijft ze op Instagram. "Zo leuk gehad met elkaar, in alle rust. Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen." Daar is dus niets van waar, dus, aldus Monique. "Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!" 

'Wilde zeekoeien' 

Het is duidelijk. André en Monique hebben dus geen huwelijkslocaties afgestruind. Wat ze wel hebben gedaan? "Rondgereisd, gezwommen, gegeten, strand wandelingen gemaakt, pretparken bezocht, met wilde zeekoeien gezwommen, naar een concert geweest en nog meer gegeten! Kortom, hele mooie herinneringen gemaakt."

Daar komt... geen bruid

De afgelopen weken gonsde het van de geruchten, zou het waakvlammetje tussen André Hazes en Monique weer zijn opgelaaid? Monique loopt immers nog steeds met de gigantische verlovingsring rond...

Eén ding is zeker: de roddels over de vernieuwde trouwplannen hebben in elk geval lekker veel publiciteit opgeleverd voor de nieuwe documentaire van André Hazes voor Videoland.

De vorige verlovingen met Monique liepen niet al te best af: eerst verliet André haar voor Bridget Maasland, toen weer voor Sarah van Soelen

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.