André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes

André Hazes en nieuwe vriendin Sarah van Soelen samen op vakantie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het kan snel gaan! Ondanks dat ze nog maar net Insta-official zijn, zijn André Hazes en zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen vanmiddag toch al samen op het vliegtuig naar Ibiza gestapt.

André en Sarah onderweg naar Ibiza

André Hazes en Sarah van Soelen knijpen er even samen tussenuit. Het kersverse stelletje is gespot op Schiphol (via De Telegraaf), vlak voordat ze hun vlucht naar Ibiza boarden. Ook aan boord bleven de twee natuurlijk niet onopgemerkt – zelfs die afgezakte mondkapjes konden hun identiteit niet verhullen. De foto in kwestie werd vervolgens doorgestuurd naar influencer Fawry not Sawry, die het kiekje deelde in een Story.

André Hazes en Sarah van Soelen vakantie Ibiza

Meet the parents

André en Sarah laten er dus inmiddels geen gras meer over groeien! Kort na de breuk met Monique Westenberg deed de zanger nog wat geheimzinnig over zijn nieuwe lover, maar inmiddels mag iedereen het weten. Wat heet: Hazes jr. liet zelfs al weten hoe blij hij is met zijn nieuwe schoonvader. Gelukkig valt Sarah ook in de smaak bij haar schoonmoeder Rachel.

Het management van André heeft nog niet gereageerd op deze vakantie naar Ibiza. Ook op de socials van het stel blijft het nog verdacht stil...

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder