Monique Westenberg en Andre Hazes

Veronica Superguide logo
Monique Westenberg en Andre Hazes

Monique en André Hazes ‘opa en oma’ geworden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De Hazes-clan kent al drie generaties van André's, maar daar hebben de 'huidige' Dré en zijn vriendin Monique Westenberg nu een vierde generatie aan toegevoegd. Er loopt nu namelijk een heuse André-ezel rond!

En ja: dat lees je goed! Er zit een héle mooie gedachte achter. Zo adopteerden André en Monique vorig jaar een ezel op Bonaire. Het ging om Mama June uit de de Donkey Sanctuary, een opvangplek voor verwaarloosde of gewonde ezels. En June beviel gisteren van een veulentje.

Opa en oma

En als Hazes kun je dan natuurlijk niet anders: zelfs een veulentje krijgt dan de naam 'André'. "Mama June en Baby André maken het goed", schrijft Monique bij de schattige beelden. Ook opa André laat even van zich horen in de reacties. "We worden oud...", grapt de volkszanger.

Overgrootoma

Nu we het toch over Hazes hebben: 'overgrootoma' Rachel slingerde de Hazes-familievete vorige week weer aan door een juicy interview te geven aan RTL Boulevard. Hierin benadrukte ze nogmaals dat ze niet zoveel met Monique heeft. Ook dochter Roxeanne moest eraan geloven: daar heeft ze geen contact meer mee.

Lees verder