Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen, MolTalk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen, MolTalk

MolTalk-duo Marlijn en Rop gilt het uit bij grote ontknoping

|
|

Laatste update:

Wekenlang mochten Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg de Wie is de Mol?-aflevering bespreken in hun napraat-programma MolTalk op NPO 3. Gisteren helaas niet. Toch laten ze via een insta-filmpje toch weten wat ze nu vonden van die grote ontknoping!

Hoewel die noodgedwongen 'ouderwetse' finale enorm in de smaak viel, moesten we het na afloop doen zonder Rop en Marlijn, onze gidsen in de wondere wereld van Wie is de Mol?. Oké, ze waren er wel via een live-sessie op Facebook, maar toch: wat vonden ze nu van Rob als Mol?

Gillen

Nou... daar vonden ze écht wel wat van, hoor. Marlijn en vooral Rop gingen hé-le-maal los toen ze ietsje eerder dan de rest van Nederland te zien kregen dat Rob de Mol bleek. Bereid je voor op heerlijk hysterisch gegil!

Emma Wortelboer

Wanneer iemand in de comments opmerkt dat vooral Rops reactie niet echt onderdoet voor Emma Wortelboers beruchte uitspatting na de Songfestivalwinst van vorig jaar, reageert Marlijn met: "echt hè! Kijk Emma Wortelboer, je hebt een broeder van een andere moeder".

Extra seizoen

Mensen vragen zich in de reacties ook af of Rop en Marlijn na de zomer weer terugkeren met MolTalk. Dan krijgen we namelijk voor het eerst in de geschiedenis een extra editie van Wie is de Mol?. Het ligt voor de hand dat ook zij dan weer de buis op mogen, maar details ontbreken nog. Is het extra seizoen al opgenomen? Wie doen er mee? Misschien onbekende Nederlanders, of zelfs alleen maar oud-Mollen? Héél veel vragen waar we de komende maanden lekker over kunnen speculeren!

Lees verder