Mocro Mafia

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mocro Mafia

OMG! Videoland zet Mocro Maffia seizoen 2 eerder online!

|
|

Laatste update:

Na alle vertragingen in de film- en seriewereld is er eindelijk weer goed nieuws: Videoland gooit het tweede seizoen van Mocro Maffia komende vrijdag al online! Speciaal omdat er zoveel mensen thuiszitten vanwege het coronavirus komt Videoland hun kijkers tegemoet. Lief!

Niet alles wordt uitgesteld

Ziggo kwam al met gratis film- en kinderzenders voor abonnees, NPO 3 gaat elke dag live kinder-tv maken en Universal zal hun grote films meteen on demand zetten. Videoland kan natuurlijk niet achterblijven en vervroegt de releasedatum van Mocro Maffia seizoen 2 april naar 20 maart. Nog maar 3 nachtjes slapen dus!

Verzoeknummertje

Maker Achmed Akkabi werd overspoeld met vragen van fans. “Nu veel mensen thuiszitten kregen Videoland en de cast van heel veel mensen de vraag of we het nieuwe seizoen eerder konden releasen. Om onze fans in deze gekke tijd tegemoet te komen hebben we er met zijn allen alles aan gedaan om dit mogelijk te maken.” Goed bezig mensen! Niet geschoten is altijd mis.

Nieuw seizoen Mocro Maffia

Het tweede seizoen van de succesvolle Nederlandse serie duikt meteen weer in de actie. Het gerucht gaat dat Romano ondergedoken zit in het buitenland, maar journalist Rein is er zeker van dat de voortvluchtige gewoon in Nederland is. Ondertussen is Muis uit op wraak voor de moord van zijn broer Elias en de verkrachting van zijn zus Nadira.

OMG! Videoland zet Mocro Maffia seizoen 2 eerder online!

Mocro Maffia seizoen 2 is vanaf vrijdag 20 maart te zien op Videoland.

Lees verder