johnny depp rode loper zonnebril

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
johnny depp rode loper zonnebril

Johnny Depp-rechtszaak: mishandelde Amber Heard haar zus?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De advocaten van Johnny Depp claimen bewijsmateriaal te hebben van de mishandeling van Amber Heard haar zus Whitney Henriquez. Deze Henriquez verklaarde gisteren nog dat Heard haar nooit mishandeld zou hebben. Maar de advocaten van Depp zeggen nu een video in handen te hebben die het tegendeel bewijst.

Zus Amber Heard betrokken bij rechtszaak

De vermeende mishandeling van Whitney Henriquez door haar zus Amber Heard zou zijn vastgelegd op camera. Dat zeggen in ieder geval de advocaten van Johnny Depp. Henriquez verklaarde in de rechtbank dat het incident nooit heeft plaatsgevonden, maar de video toont naar verluidt de blauwe plekken op het gezicht en het lichaam van Henriquez.

Johnny Depp sleept The Sun voor de rechter

Depp is verwikkeld in een rechtszaak tegen de The Sun. De Britse tabloid noemde de acteur in een artikel uit 2018 een “vrouwenmishandelaar”. Depp stelt echter dat The Sun dat helemaal niet hard kan maken. Ook Depps ex-vrouw Heard is betrokken bij de rechtszaak. Beide kampen voeren nu allerlei voorbeelden aan om de rechter ervan te overtuigen dat de ander gewelddadig is. Waaronder dus dit incident met Henriquez.

Een vechtpartij tussen Depp en Heard?

Depps advocaat meent dat de video aantoont dat Henriquez heeft gelogen in de rechtbank. En dat is belangrijk omdat zij als enige getuige is aangevoerd bij een vechtpartij tussen Depp en Heard. De advocaat meent dat haar geloofwaardigheid door de video in twijfel is te trekken.

Eerder vertelden we jullie al over allerlei andere beschuldigingen binnen deze bizarre rechtszaak, zoals bijvoorbeeld die doodsbedreigingen en affaires.

Lees verder