Amber Heard: 'Johnny Depp beschuldigt mij van bizarre affaires'

Door Redactie
Johnny Depp

Actrice Amber Heard verklaart in een rechtszaak dat acteur Johnny Depp haar beschuldigt van affaires met mede-Hollywoodsterren. Dit meldt E!News.

“Hij beschuldigde mij van affaires met co-sterren als Liam Hemsworth, Leonardo DiCaprio, Eddie Redmayne, Channing Tatum en James Franco.” Ook de vrouwelijke collega’s, zoals Kelly Garner, staan volgens Heard in het rijtje van avontuurtjes.

Amber Heard: 'Johnny Depp beschuldigt mij van bizarre affaires'

Gevaar

“Hij zag in iedereen met wie ik samenwerkte een gevaar. Met name als hij dronken of high van de cocaïne was, dan ging hij helemaal los tegen me.”

Bijnamen

Depp zou volgens Heard bizarre bijnamen geven aan de mannen met wie zij een affaire zou hebben gehad. “Hij begon dan ook allerlei denigrerende bijnamen te geven aan de mannen waarvan hij dacht dat ik er een verhouding mee had. Leo was bijvoorbeeld ‘pompoenhoofd’ en Channing was ‘aardappelhoofd’”.

#JusticeForJohnnyDepp

Amber Heard krijgt echter niet het medelijden waar ze naar zoekt.  Twitterende fans van Depp  blijven de acteur steunen, door onder andere de hashtag #JusticeForJohnnyDepp te gebruiken.

Vrouwenmishandelaar

De rechtszaak begon deze maand. In een artikel uit 2018 werd Depp door Britse tabloit The Sun “vrouwenmishandelaar” genoemd. Volgens de acteur kan The Sun die bewering echter helemaal niet hard maken.

Doodsbedreigingen

Tijdens dezelfde rechtszaak beschuldigt Amber Heard Johhny Depp van doodsbedreigingen.