johnny depp rode loper zonnebril

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
johnny depp rode loper zonnebril

Amber Heard beschuldigt Johnny Depp van doodsbedreiging

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het is tijd voor een update: hoe staat het met de rechtszaak die Johnny Depp aanspande tegen The Sun? Inmiddels blijkt ook ex-vrouw Amber Heard aan het woord te zijn geweest. En zij claimt in haar getuigenis dat Depp meerdere keren gedreigd heeft haar te doden.

Johnny Depp sleept The Sun voor de rechter

Johnny Depp eist een schadevergoeding van de Britse tabloidkrant The Sun. In een artikel uit 2018 werd hij namelijk een “vrouwenmishandelaar” genoemd. Volgens Depp kan The Sun die bewering echter helemaal niet hard maken. Ook Depp zijn ex-vrouw Amber Heard is betrokken bij de rechtszaak.

Amber Heard beschuldigt Depp van mishandeling

Heard beschuldigt Depp wederom van zowel verbale als fysieke mishandeling. En dat liep volgens Heard behoorlijk uit de hand: “Sommige momenten waren zo heftig dat ik bang was dat hij mij zou doden. Opzettelijk of doordat hij gewoon de controle zou verliezen en te ver ging.” Volgens Heard kon Depp het niet hebben als zij ‘nee’ tegen hem zei: “Als hij weer in zo’n bui was sprak hij op een gewelddadige en duistere manier. Dan zei hij dat de dood de enige manier was waarop onze relatie kon eindigen.”

"Hij is erg goed in het manipuleren van mensen”

Depp claimt echter dat Heard gewelddadig was. Daarbij vertelde hij wederom over de wodkafles die Heard gegooid zou hebben en hem het topje van een vinger kostte. Heard heeft echter geen oren naar het verweer van Depp: “Hij heeft uniek vermogen om zijn charisma te gebruiken en een bepaalde indruk van de werkelijkheid over te brengen. Hij is erg goed in het manipuleren van mensen.”

Wordt ongetwijfeld weer vervolgd… En hopelijk horen we daarna eindelijk eens iets meer over die Pirates of the Caribbean-reboot, waarin Depp mogelijk toch weer gewoon te zien is als Jack Sparrow!

Lees verder