Johnny Depp sleept Britse tabloid The Sun voor de rechter

johnny depp rode loper zonnebril

De rechtszaak die Johnny Depp aanspande tegen The Sun is vandaag begonnen. Depp eist een flinke schadevergoeding van de Britse tabloidkrant. In een artikel uit 2018 werd hij namelijk een “vrouwenmishandelaar” genoemd. Volgens Depp kan The Sun die bewering echter helemaal niet hard maken.

Johnny Depp de “vrouwenmishandelaar”?

Johnny Depp moet alweer voor de rechter verschijnen… Ditmaal gaat het echter slechts indirect over de nasleep van het huwelijk tussen de acteur en zijn inmiddels ex-vrouw Amber Heard. Depp eist namelijk een schadevergoeding van de Britse tabloid The Sun, die hem in 2018 een “vrouwenmishandelaar” noemden. Zoals jullie weten, ontkent de acteur dat ten zeerste. Hij meent zodoende ook dat The Sun hun bewering helemaal niet hard kan maken. De verwachting is dat de rechtszaak zo’n drie weken in beslag gaat nemen.

Johnny Depp en Amber Heard weer voor rechter

Ook Depp zijn ex-vrouw Amber Heard is betrokken bij de rechtszaak. De advocaten van Depp wilden dat voorkomen, maar de rechter meende dat het weigeren van Heard de beklaagden (The Sun, dus) zou belemmeren in het voeren van hun verdediging. De verwachting is dat de andere ex-vrouwen van Depp (Vanessa Paradis en Winona Ryder) eveneens zullen getuigen. Zij doen dat via een videoverbinding. Een slimme zet, aangezien zij eerder ook al heel liefdevol over Depp spraken.

Wordt ongetwijfeld vervolgd… En hopelijk horen we daarna eindelijk eens iets meer over die Pirates of the Caribbean-reboot, waarin Depp mogelijk toch weer gewoon te zien is als Jack Sparrow!