The story continues: Amber Heard brak volgens Depp zijn hand (en hoe!)

Veronica Superguide logo
The story continues: Amber Heard brak volgens Depp zijn hand (en hoe!)

The story continues: Amber Heard brak volgens Depp zijn hand (en hoe!)

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Beetje roddel en achterklap, mag het? Ja toch.. De ruzies tussen Amber Heard en Johnny Depp werden wereldnieuws. De Pirates of the Caribbean acteur zou Heard mishandeld hebben, maar tijdens de nieuwe rechtszaak is nu naar voren gebracht dat de feiten misschien anders liggen...

Wodkafles

In de rechtszaak die Johnny Depp had aangespannen is nu naar voren gekomen dat ex Amber Heard misschien wel degene was die zich schuldig maakte aan fysieke mishandeling. Ze zou een wodkafles naar haar toenmalige echtgenoot hebben gegooid, en wel zo hard dat hij zijn vinger brak. 

Vals beschuldigd?

Eerder beweerde Heard altijd dat Depp degene was die haar mishandeld had. Nu is Depp dus bezig vast te laten stellen dat niet hij, maar zij degene was die over grenzen ging. Ze zou aanvallen hebben geveinsd door te schreeuwen om hulp terwijl er niets gebeurde, en hem beschuldigen van dingen die hij niet heeft gedaan. Zo is te lezen in de aanklacht. Internet heeft het er weer druk mee. 

Welles nietes

Heard liet eerder weten helemaal niet onder de indruk te zijn van deze aanklacht. Haar advocaat reageerde helder: "Ze zal niet het zwijgen worden opgelegd. Deze actie van meneer Depp bewijst dat hij niet in staat is om de waarheid te accepteren." De soap gaat nog even door... Maar het is misschien maar beter dat de relatie voorbij is. 

Huisje, boompje, basta

Beroemdheden en relaties... Het loopt weleens uit de klauwen. Dat het lastig is om als celeb een rustig huisje-boompje-beestje te hebben, dat is wel duidelijk. Hier schreven we al over BN'ers-couples die het tóch niet redden. Zonder gegooi met wodkaflessen, gelukkig. 

Lees verder