Million Dollar Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Million Dollar Island
SBSTVReality

Million Dollar Island-kandidaat naar ziekenhuis: ‘Levensgevaarlijk’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Vandaag zagen we een 'levensgevaarlijke' situatie in Million Dollar Island. Een van de kandidaten in het nieuwe tv-programma heeft een extreem giftige plant gegeten en moet met spoed naar het ziekenhuis!

Million Dollar Island van start

Vorige week ging Million Dollar Island van start. Binnen tien minuten veranderde het eiland in The Hunger Games… Kandidaten pakten wat ze pakken konden, tot groene bananen aan toe. De ongelijke verdeling van eten zorgde er vanavond voor dat sommige kandidaten voorzichtig gingen kijken wat er nog meer te bikken was op het eiland. Onder hen Mumina.

Giftige planten

Mumina besloot vorige week in Million Dollar Island om het in haar eentje te rooien. Althans, ze ging in haar uppie slapen. Voor eten klopte ze aan bij de andere groepen. Vandaag besloot ze dat dat anders moest: ze trok met Corrie de jungle in om voedsel te zoeken. Daarbij stopte ze verschillende planten en bessen in haar mond. "Levensgevaarlijk", zo waarschuwde Corrie... En helaas kreeg ze gelijk: Mumina moest na het eten van een extreem giftige plant met spoed naar het ziekenhuis.

Kijkers snappen er niets van: de deelnemers zijn allemaal gewaarschuwd voor giftige planten. Hoe kon Mumina dit nou doen?

Presentator Dennis van der Geest laat weten dat Mumina een nacht in het ziekenhuis door moest brengen. Naar omstandigheden gaat het gelukkig goed met haar.

Vandaag was Mumina dus het gesprek van de dag. Eerder was dat Daisy, die het nichtje bleek te zijn van deze BN’er!

Million Dollar Island zie je elke zondag om 21.30 bij SBS6. Een uur later is de uitzending ook te streamen via Amazon Prime.

Lees verder