Million Dollar Island van start: ‘Het lijkt The Hunger Games wel’

Million Dollar Island

Binnen tien minuten zijn alle voorraden in Million Dollar Island geplunderd. Een deelnemer vergelijkt het met The Hunger Games. Ook de kijkers weten niet wat ze zien: wat een 'egoïsme' en 'hebberigheid'!

 

'Ze veranderen in beesten'

Vanavond ging Million Dollar Island van start. Presentator Dennis van der Geest had ons al gewaarschuwd… en hij kreeg gelijk: binnen tien minuten waren alle voorraden geplunderd. In plaats van samen te werken, ontstonden er meteen groepjes, die pakten wat ze pakken konden. “Het lijkt wel The Hunger Games”, zo verzuchtte een kandidaat. Ook een groot deel van de kijkers staan perplex van het  'egoïsme' en de 'hebberigheid' van de kandidaten. Vooral het plunderen van de moestuin valt slecht. Wat moeten ze met een hele tros groene bananen?

Vijf afvallers in Million Dollar Island

In Million Dollar Island moeten honderd vreemden twee maanden overleven op een tropisch eiland. De deelnemers begonnen allemaal met een polsbandje van 10.000 euro. Telkens wanneer er eilandbewoners vertrekken of opgeven, worden andere kandidaten steeds rijker. Vanavond vielen er al vijf kandidaten af.

 

Zoals gezegd was dit de eerste aflevering van Million Dollar Island. We zijn benieuwd hoe het de 95 overgebleven mensen vergaat… en wie met wie eindigt! We weten namelijk al dat er zelfs liefdessetjes zijn ontstaan.

 

Million Dollar Island zie je elke zondag om 21.30 bij SBS6. Een uur later is de uitzending ook te streamen via Amazon Prime.