• SBS
  • Reality

Daisy uit Million Dollar Island is het nichtje van déze BN'er

Door Redactie
Daisy Leijdekkers

De 31-jarige kermisexploitant Daisy Leijdekkers viel afgelopen zondag meteen op in de nieuwe hysterische survivalshow Million Dollar Island op SBS6 en Amazon Prime Video. Ze kreeg redelijk wat screentime en sprak haar verbazing uit over het graaien van haar 99 mede-kandidaten: Het lijkt The Hunger Games wel. Daisy blijkt het nichtje te zijn van een BN'er!

En die BN'er is trots op haar nichtje!

Monique Westenberg

Het gaat om Monique Westenberg, de ex van André Hazes. "Jaaa trots op mijn nichtje hoor", liet ze weten via haar Insta-stories. 

 Daisy Leijdekkers
© sbs

Daisy in Million Dollar Island

In een interview met AD Rotterdam gaf Daisy aan dat ze een 'niet lullen, maar poetsen'-mentaliteit heeft. Lekker rauw en altijd eerlijk zijn tegen de anderen. Ze kreeg al snel de bijnaam 'Crazy Daisy'. "Kermismensen zijn sowieso keiharde werkers. Ik run sinds mijn achttiende mijn eigen oliebollenkraam. Problemen los ik op, linksom of rechtsom. Heb ik geleerd op de straatuniversiteit, haha!"

Daisy had het moeilijk

Hoe beviel het survivallen haar? "In het begin heb ik het vreselijk moeilijk gehad", blikt Daisy terug. "Ik had last van heimwee en vroeg me voortdurend af waar ik aan begonnen was. Daarna vond ik een soort innerlijke kracht. Je gaat helemaal terug naar de basis. Er ontstonden mooie, pure vriendschappen. Iedereen was hetzelfde, niemand kon pochen met een dure auto of de nieuwste telefoon."

Wist je dat cupido ook meerdere keren raak schoot tijdens de opnames van Million Dollar Island?

 

Million Dollar Island zie je elke zondag om 21:30 uur bij SBS6. Een uur later is de uitzending ook te streamen via Amazon Prime Video.