Miljuschka Witzenhausen

Veronica Superguide logo
Miljuschka Witzenhausen

Oelala: Miljuschka Witzenhausen showt haar ‘perziken’ op foto

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We kennen Miljuschka Witzenhausen natuurlijk allemaal als geweldige tv-kok. De presentatrice heeft echter ook een heel andere kant… die ze regelmatig op Instagram showt! Vandaag maakt ze bijvoorbeeld indruk met haar ‘perziken’.

Miljuschka Witzenhausen als influencer

Miljuschka Witzenhausen blijft zichzelf uitvinden. Op haar cv staan onder meer presentatrice van een dagelijks kookprogramma en een van de meest spraakmakende influencers van Nederland. De foto van vandaag zouden wij plaatsen in die laatste andere categorie! Miljuschka maakt namelijk wederom indruk met een geweldige lichaamsfoto:

"Sometimes I'm sweet as peaches”

“Sometimes I'm an ass, sometimes I'm sweet as peaches”, schrijft Miljuschka bij bovenstaande foto van haar billen. Zoals gezegd, is het niet de eerste keer dat de tv-kok indruk maakt met haar lichaam! Miljuschka wordt namelijk nogal moe van 'perfecte dames' op Instagram. Ze pleit daarom voor een eerlijker lichaamsbeeld op sociale media en komt – tot genoegen van haar volgers – regelmatig met foto’s van haar eigen lichaam. We noemen bijvoorbeeld deze foto in lingerie en dit door pin-ups geïnspireerde kiekje! We hopen dat haar vriend inmiddels al wat is bijgekomen van de schrik

Miljuschka kookt is elke werkdag om 17.30 uur te zien bij RTL 4.

Lees verder