Miljuschka Witzenhausen in Jinek op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Miljuschka Witzenhausen in Jinek op RTL 4

Liefde voor Miljuschka na eerlijke lichaamsfoto: 'je bent prachtig'

|
|

Laatste update:

Tv-kok en Wie is de Mol?-deelneemster Miljuschka Witzenhausen maakte afgelopen weekend enorm veel indruk met een 'eerlijke' foto van haar lichaam. Gisteren mocht ze bij Jinek vertellen over deze actie en ook nu krijgt ze weer een en al liefde voor deze body positivity.

"Sapperdeflap, hier gaan we vetrol", zo blikte Miljuschka terug op het moment nét voor ze haar veelbesproken beeld op Instagram zette. Ze wilde zich hiermee verzetten tegen het 'perfecte beeld' op sociale media. "Als je kijkt naar de gemiddelde maat in Nederland, is dat 40/42, niet 34/36", zo vertelde ze bij Jinek.

Skippybal-billen

Volgens Miljuschka streven veel vrouwen online perfectie na, gaan ze te pas en te onpas aan de slag met fillers en ingrepen én creëren ze een 'irreële bubbel'. "Met een cup van weet ik veel waar en een bil van skippybal-formaat." Volgens de RTL Boulevard-deskundige is dit niet het 'het gros van Nederland'. "En toch probeert iedere vrouw zich daar - als je dat constant tot je krijgt - aan te meten."

Reacties

Op het originele Insta-bericht kreeg Miljuschka al bakken met positieve feedback. Ook na haar optreden in Jinek vliegen de complimenten je weer om de oren. Het is even één en al liefde op twitter. En dat is toch best een unicum! "Je bent prachtig", zo vindt kijker Nina. "Het is megabelangrijk dat je dit bespreekbaar maakt, maar wat je uitstraalt is nog veeeeeel belangrijker en dat is wat je écht mooi maakt."

Uitzending gemist? Je kunt Jinek hier terugkijken.

Lees verder