Miljuschka Witzenhausen en Philip

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Miljuschka Witzenhausen en Philip

Vriend Miljuschka had naaktfoto’s ‘nooit verwacht’

|
|

Laatste update:

Presentatrice en tv-kok Miljuschka Witzenhausen zet zich al maanden af tegen het 'perfecte' online beeld door meerdere eerlijke naaktfoto's online te knallen. Haar vriend vond dit in eerste instantie wel even schrikken.

Enkele maanden geleden zette Miljuschka haar eerste eerlijke foto online. Daarna volgde er nog meer naaktfoto's en, vooruit, toen nóg eentje. Hiermee wilde ze bewijzen dat haar lichaam gewoon normaal is en dat niet iedereen er superslank, overdreven afgetraind of gebotoxt uit hoeft te zien. 

Vriend moest wennen

Miljuschka's vriend Philip van Ierschot was... nou ja, niet meteen enthousiast, vertelt ze in de nieuwe editie van Veronica Magazine. "Philip is natuurlijk een héél nette man en had dit nooit verwacht, haha", lacht Miljuschka. "Hij was het ook niet gewend dat mensen zo zichzelf durven te zijn. In het begin dacht hij: holy shit, wat is dit nou? Maar hij heeft er vijf jaar aan kunnen wennen en nu omarmt hij het."

Playboy

De naaktfoto's onthullen heel veel en laten weinig aan de verbeelding over. Toch showt ze ook weer niet alles. Zo zou ze Playboy nooit doen. "Ik heb natuurlijk ook kinderen. Ik heb niet voor niets nooit in de Playboy gestaan, want ik zeg altijd: ‘Mijn poes is voor Miljoes en voor niemand anders." En 'Miljoes' denkt goed na voor ze zo'n beeld op insta zet. "Maar sexyness en verleidelijkheid zit ’m niet per se in bloot, bloter, blootst. Ik vind het sexy als je de levensvreugde bij iemand ziet. Dat probeer ik uit te dragen."

Lees verder