Miljuschka Witzenhausen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka poseert opnieuw naakt op Instagram

|
|

Laatste update:

Miljuschka Witzenhausen ging onlangs opnieuw uit de kleren voor Instagram. Onder de hashtag #eerlijkefoto roept zij haar volgers op om kiekjes op het sociale medium te plaatsen die ingaan tegen de onrealistische schoonheidsidealen op het sociale medium. “Zodat die foto’s het normale beeld worden voor jou, mij, onze kids, partners etc.”, schrijft Miljuschka bij het weinig verhullende kiekje.

Fotogeniek

Het is zoals gezegd niet de eerste keer dat Miljuschka de sleutel van haar kledingkast kwijt is. Zij plaatste op Insta al eerder foto’s die weinig aan de verbeelding overlieten. Gelukkig beseft de fotogenieke televisiechef dat haar kiekjes ook niet altijd stroken met de werkelijkheid. “Vanwege het feit dat ik met een team werk. Maar wees bewust. Er is een heel leger voor nodig om me zo op de foto te krijgen. Make-up, styling en fotograaf”, relativeert het voormalige fotomodel.

Hartjes en vlammetjes

De naaktfoto van Miljuschka en de onderliggende boodschap kunnen in ieder geval op goedkeuring rekening van haar volgers. Onder anderen Jan Versteegh en Yolanthe Cabeau overladen de post met hartjes en vlammetjes. Daarbij schrijft Rambam-presentatrice Yora Rienstra: “Mooie quarantainekilo’s...niks mis mee!” Daar kunnen we ons natuurlijk alleen maar bij aansluiten!

Lees verder