Miljuschka Witzenhausen in Wie is de Mol? op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Miljuschka Witzenhausen in Wie is de Mol? op NPO 1

Miljuschka vond Wie is de Mol? eitje ‘dankzij’ Holleeder-familie

|
|

Laatste update:

TV-kok Miljuschka Witzenhausen vond het absoluut niet moeilijk om geheim te houden dat ze dit jaar meedoet aan Wie is de Mol?. En dat heeft ze te 'danken' aan haar familie.

En 'danken' zetten we overduidelijk tussen aanhalingstekens want het nichtje van Willem Holleeder zijn lijkt ons een onbeschrijfelijke hel. Miljuschka, de dochter van Astrid Holleeder, legt in de nieuwe Grazia uit hoe deze verschrikkelijke familie-situatie haar hielp om het beruchte WIDM-geheim niet te verklappen.

WIDM-geheim

De opnames van Wie is de Mol? vinden altijd vér voor de uitzenddata plaats. Alle deelnemers moeten dus geniepig gaan zitten liegen want niemand mag weten dat ze meedoen. Als er ook maar iets uitlekt van de opnameperiode kunnen wij als kijkers allerlei dingen gaan raden (en potentiële Mollen wegstrepen). Miljuschka: "Nou ja, ik ben opgegroeid in een familie waar geheimen behouden toevallig een deel van de opvoeding is, dus voor mij was dat niet zo heel moeilijk."

Is Miljuschka de Mol?

Momenteel staat cheesecakequeen 'Mil' redelijk hoog bij de verdenkingen in de WIDM-app. Op het moment van schrijven denkt 11% van de kijkers dat ze de grote saboteur is. Mocht je ook als een bezetene op zoek gaan naar de Mol, pas dan op: er circuleert een grote uitgelekte spoiler op sociale media. En lees ook even deze handige tips: hier vang jij dit jaar wél de Mol mee!

Wie is de Mol? is zaterdag om 20:30 te zien op NPO 1.

Lees verder