Miljoenen mensen tekenen petitie om Amber Heard uit Aquaman 2 te verwijderen

Jason Momoa en Amber Heard in Aquaman

Is het einde van de carrière van Amber Heard nabij? Op Change.org hebben miljoenen mensen een petitie getekend om de actrice uit Aquaman 2 te verwijderen. Daarin speelt ze koningin Mera.

'Verwijder Amber Heard'

De maker van de petitie schrijft: “Sinds Heards scheiding van Johnny Depp heeft ze systematisch campagne gevoerd om Depp in Hollywood te ruïneren, waarbij ze meerdere verhalen herhaalde over nep-incidenten waarin zij eigenlijk Johnny Depp misbruikte. Ze loog en zette hem onterecht weg als de misbruiker.” De afsluiting laat er geen gras over groeien: “Doe het goede. Verwijder Amber Heard uit Aquaman 2”.

Johnny wint

Amber beschuldigde haar ex-man Johnny Depp onder andere van seksueel misbruik, maar uiteindelijk trok Johnny aan het langste eind. Hij won de smaadzaak en krijgt een schadevergoeding van 15 miljoen dollar.

Carrièredeuk opgelopen

Doordat Johnny en Amber met flink wat modder hebben gegooid tijdens de rechtszaak, hebben beide acteurs ongetwijfeld schade opgelopen aan hun carrières. Amber werd naar verluidt al bijna uit de opvolger van Aquaman gegooid, maar niemand minder dan Jason Momoa zou daar een stokje voor hebben gestoken.

Ruim 4,5 miljoen

Op het moment van schrijven staat de teller op ruim 4,5 miljoen ondertekeningen. Het behalen van het doel van 6 miljoen is dus niet ondenkbaar. Het is echter maar de vraag wat Warner Bros. met de uitslag van de petitie doet.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.