• Hollywood
  • Ophef

‘Amber Heard toch in Aquaman 2 door Jason Momoa’

Amber Heard Aquaman

Amber Heard en Johnny Depp bevinden zich momenteel in de moeder aller vechtscheidingen en hun carrières lopen door het moddergooien flink schade. Amber Heard speelt Mera in Aquaman en zou bijna geschrapt zijn uit het komende vervolg. Maar Aquaman-ster Jason Momoa en regisseur James Wan staken daar een stokje voor.

Voor alle juicy details over Amber Heard v Johnny Depp, bekijk ons overzicht.

Te veel negativiteit

De hoge heren bij Warner Bros. zagen Amber Heard in Aquaman and the Lost Kingdom niet zitten. De actrice leverde goed werk in de eerste film maar roept nu te veel negativiteit op, aldus Kathryn Arnold (via Daily Mail), voormalig Hollywood producer en nu consultant in Hollywood. Zij getuigde in de rechtszaak maandagavond.

Jason Momoa verdedigt Amber Heard

Volgens kathryn drongen Jason en James eropaan om Amber Heard niet uit Aquaman 2 te schrijven. Wel werd haar rol volgens de producer drastisch ingekort. Oorspronkelijk kreeg Mera in de film ‘een sterke romantische verhaalboog en een paar geweldige actiescènes’.

Amber Heard krijgt wel hetzelfde salaris als voor de eerste film: twee miljoen dollar. Dat is alleen geen verhoging in tegenstelling tot wat Jason Momoa krijgt. Die vangt 15 miljoen dollar wat het vijfvoudige is van zijn tarief voor de eerste Aquaman!

Aquaman and the Lost Kingdom verschijnt 23 maart 2023 in de bioscoop. Houd Veronica Superguide in de gaten voor de uitspraak over Amber Heard v Johnny Depp. De hele rechtszaak wordt gelivestreamd.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.