Amber Heard en Johnny Depp

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Amber Heard en Johnny Depp
Hollywood

Amber Heard beschuldigt Johnny Depp van seksueel misbruik

|
|

Laatste update:

Amber Heard beschuldigt haar ex-man Johnny Depp voor het eerst van seksueel misbruik. Maandag ging de rechtszaak die Johnny aanspande wegens smaad van start. Een dag later vertelde haar advocaat dat de acteur tijdens hun huwelijk gebruikt heeft gemaakt van dwang. 

 

'Gepenetreerd met glazen fles'

Een van de ergste incidenten zou zich volgens de advocaat van Amber hebben afgespeeld in Australië. Johnny zou toen acht tot tien xtc-pillen hebben ingenomen, Ambers nachtjapon van haar lijf hebben gescheurd en haar gepenetreerd hebben met een glazen fles. 

 

 

Verdacht

Johnny’s advocaten hebben direct gezegd dat dit absoluut niet waar is. Zij vinden het verdacht dat de actrice dit niet tijdens een eerdere zitting heeft benoemd. Daarnaast is de acteur van mening dat hij slachtoffer was van geweld en misbruik, niet zijn ex-vrouw. 

 

Eerdere rechtszaak

In een eerdere rechtszaak werd besproken welke incidenten plaats zouden hebben gevonden tijdens het huwelijk van de twee. Ze beschuldigden elkaar van het gebruik van geweld. Van seksueel misbruik was toen nog geen sprake. 

 

Rechtszaken

Johnny spande eerder al een rechtszaak tegen The Sun aan. Het blad noemde hem een vrouwenmishandelaar en dat vond hij niet kunnen, maar hij verloor die rechtszaak toch. Voor de zaak tegen zijn ex eist hij maar liefst vijftig miljoen dollar

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder